Äntligen har vi fått en pool

Det har länge varit en plan, men nu har det äntligen hänt, vi har grävt efter en pool här hemma. Vilket innebär att vår efterlängtade pool äntligen är på plats. Det var inte en lätt process, därför var vi tvungna att ta hjälp med poolgrävning i Skåne från en professionell grävfirma. Det här är vad dagens inlägg kommer handla om, låter det intressant för dig är det bara att fortsätta läsa.

Hela familjen har längtat efter en pool ända sedan vi köpte vårt hus för några år sedan. Det finns några anledningar till varför vi inte har kunnat göra detta tidigare. Poolgrävning är ett ganska stort jobb som kräver kunskaper som vi inte har, så vi behövde professionell hjälp från en grävfirma i Skåne för att få poolen på plats.

Det andra skälet var kostnaden, även om vårt gamla hus hade en fantastisk trädgård och jag trodde att den skulle vara perfekt för att omvandla den till en pool med, har pengarna inte riktigt funnits där förrän nu. Så vi sköt upp jobbet och hoppades på det bästa.

Men nu när poolen är på plats känns det fantastiskt. Barnen har simmat i den varje dag sedan vi byggde den (under sommaren och de varma dagarna på hösten), och jag måste säga att det är verkligen trevligt att kunna ta ett dopp utan att behöva gå till en offentlig bassäng. Nu under vintern går det ju givetvis att bada man det blir ett kallbad, vilket inte är så frestande för oss. Men en dag kanske vi har byggt en inomhuspool.

Jag och resten av familjen är extremt nöjda över att vi äntligen tog tag i det här projektet och anlitade en grävfirma i Skåne för poolgrävning. Det är trots allt den hjälpen som har gjort att vi idag står här med vår pool.